Woonkamer

In de woonkamer is het heerlijk ontspannen en rustig. Boekenliefhebber kunnen hun hart ophalen met de grote hoeveelheid boeken in het Nederlands, Engels en Duits. Grote ramen bieden vrij zicht op de tuin, waarin wij groenten verbouwen. Het houten terras nodigt uit voor een glaasje wijn in de laatste avondzon.

Slaapkamer

Het is heerlijk slapen in een dubbelbed met perfecte matrassen (160 x 200). Het hoofd- en voetgedeelte zijn elektrisch verstelbaar en de lampjes geven licht voor het lezen van een paar laatste boekzijdes in een van de vele boeken. In de grote kledingkast kunt u uw kleding ophangen of uw bagage opbergen.

Keuken / Badkamer

Gezellig samen koken. De keuken is uitgerust met twee kookplaten, een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, toaster en waterkoker. Koffie en thee is altijd voor u aanwezig. Uiteraard kunt u ook lekker op het terras van uw diner genieten. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, toilette en wastafel.

Tuin

Geniet van het uitzicht vanuit de woonkamer op de diepe tuin. De tuin is gelegen op het zuiden en als de zon schijnt hangen wij graag een hangmat voor u op. Pluk eens een druif of een lekker verse aardbei.